تهیه دسر توت فرنگی


طرز تهیه
۱-تعدادی ظرف استوانه ای (مانند لیوان) آماده کنید. به اندازه دهانه ظرف، کیک را برش بزنید، سپس آنها را کف ظرف ها قرار داده و کمی فشار دهید. توت فرنگی ها را به صورت باریک برش بزنید، سپس آنها را روی لایه کیک، به دیواره های ظرف فشار دهید تا بچسبند.
۲-پودینگ را طبق دستور روی بسته آماده کنید. پودر ژلاتین را روی مقداری آب سرد (حدود ۲ پیمانه) بریزید و صبر کنید تا کمی حجیم شود، سپس روی حرارت بخارآب قرار دهید تا ژلاتین کاملا حل شده و محلول شفافی به دست بیاید. محلول ژلاتین را داخل پودینگ بریزید و هم بزنید. حالا یک لایه پودینگ داخل ظرف ها بریزید، سپس آنها را داخل یخچال قرار دهید تا لایه پودینگ خودش را بگیرد.
۳-وقتی لایه پودینگ آماده شد، ژله توت فرنگی را مطابق دستور روی بسته آماده کرده و صبر کنید تا خنک شود، سپس با قاشق آن را روی لایه پودینگ بریزید. ظرف ها را دوباره داخل یخچال قرار دهید تا لایه ژله سفت شود.
۴-وقتی دسر آماده شد، لیوان ها را با مقداری خامه فرم گرفته و برش های توت فرنگی تزئین و سرو کنید.