طرز تهیه پاستا


پاستا یکی از غذاهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار در جهان است که انواع بسیار متنوعی دارد. جالب است بدانید که ماکارونی ما ایرانی ها و لازانیا هم یک نوع پاستا محسوب می شوند که از غذاهای معروف کشور ایتالیا است.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر پاستا تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری پاستا تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم پاستا

سیر ۱ حبه
شیر ۱ فنجان
قارچ ۲۰۰ گرم
پاستا ۳۰۰ گرم
آب مرغ ۲ لیوان
سینه مرغ ۱ عدد
پنیر پارمزان ¼ فنجان
جعفری به اندازه کافی
روغن مایع به اندازه کافی
آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه پاستا

ابتدا شیر را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود و بعد مرغ را روی تخته می گذاریم و از عرض ۲سانت و با طول ۴ سانت برش می دهیم و در بشقابی قرار می دهیم سپس قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم
و بعد خیلی سریع زیر شیرآب آبکش می کنیم و در آبکش قرار می دهیم،سپس روی تخته آشپزخانه (به هر مدلی که تمایل دارید) خرد می کنیم.داخل قابلمه ای بزرگ مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا کمی داغ شود


و بعد قارچ ها مرغ خرد شده را در تابه می ریزیم و ۱۰ دقیقه تفت می دهیم تا رنگ مرغ تغییر کنید و آب قارچ تبخیر شود.کمی نمک،فلفل روی مرغ و قارچ می ریزیم و مخلوط می کنیم تا ادویه به خورد مواد برود.پس از اینکه مرغ کاملا رنگش تغییر کرد
و قارچ ها کمی سرخ شدن قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و مواد را در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم. سپس برای تهیه سس پاستا قابلمه را مجددا روی حرارت می گذاریم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و آرد را می افزاییم
و در روغن خوب تفت می دهیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم و آب مرغ را نیز به مواد می افزاییم و مخلوط می کنیم و صبر می کنیم تا مواد داخل قابلمه بجوش بیاید و به غلظت دلخواه مان سس در بیاید . در قابلمه ای آب می ریزیم
و سیر را پوست می گیریم وبا مقداری نمک و روغن داخل آن می ریزیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب بجوش بیاید و بعد پاستا را داخل آب در حال جوش می ریزیم و پس از گذشت ۵ دقیقه از پاستا بر می داریم و زیر دندان تست می کنیم


اگر کمی گیر داشت و سفت بود موقع آبکش کردن است پس پاستا را در آبکشی می ریزیم و کمی آب سرد روی آن می گیریم و قابلمه را روی حرارت می گذاریم و مرغ ،قارچ تفت داده را داخل قابلمه می ریزیم و پاستا را نیز به آن ها اضافه می کنیم
و سس را روی مواد می ریزیم(می توانیم کمی از سس را نگه داریم برای مرحله آخر که سس آماده شد روی آن بریزیم) و همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا سس به خورد تمام مواد داخل قابلمه برود و کمی از پنیر پارمیزان را روی مواد می ریزیم
و درب تابه را می گذاریم تا به مدت ۱۵ دقیقه خوب آماده شود.البته چند بار در این مدت زمان پاستا را با مواد زیر و رو می کنیم تا ته نگیرد. پس از گذشت ۱۵ دقیقه کمی از پاستا را می چشیم و اگر نیاز بود مجددا نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و پاستا را در بشقابی می کشیم و با باقی پنیر پارمیزان و جعفری تزئین می کنیم.نوش جان